• +359 888 960 746
  • [email_protected]

Пазаруване

Всички стоки са в български лева, с включен ДДС. За тях заплащате по банков път или в брой при доставката (с наложен платеж).
Промяна на цени:
Запазваме си правото да променяме цените, без предварително да ви уведомяваме за това. Вие дължите сумата, актуална към момента на поръчката.
В случай, че поръчаният от Вас артикул е публикуван в категория "Промоции", посочената цена важи до изчерпване на количествата.
Лични данни
Личните Ви данни - две имена, телефон за връзка и адрес за доставка, са ни нужни за да изпълним поръчката, която правите. Те не се предоставят на трети лица!
С приемане на Условията за ползване на сайта и във връзка с Регламент 2016/679 на ЕС (GDPR), подписвам това Съгласие за обработка на личните ми данни от фирма "Медикомтех"ООД, във връзка с обработване и изпращане на направена от мен поръчка към онлайн магазин www.biovita-bg.com. С настоящето давам съгласието си, "Медокомтех"ООД, да обработва, в това число събира, използва, съхранява и изтрива следните мои лични данни: две имена, телефонен номер, имейл адрес, адрес (само ако пратката се изпраща до адреса ми), IP адрес, за период от до 10 дни, период в продължение на който личните ми данни ще се използват. Съгласявам се също "Медикомтех"ООД да прехвърля личните ми данни за изпращане на пратката ми по куриер: фирма Еконт Експрес ООД, ЕИК 117047646, гр. Русе, бул. Славянски № 16 осигурявайки, че личните ми данни се обработват в съответствие с изискванията на Европейския съюз и местното законодателство.

С настоящото заявявам, че съм запознат/а със следните мои права:
- Право на информация относно и достъп до личните ми данни, съхранявани от Вас
- Право да изисквам коригиране, изтриване или ограничено обработване на личните ми данни
- Право да възразя срещу обработване поради причини, свързани с мои легитимни интереси, обществен интерес, или профилиране, освен ако Администраторът не докаже съществуването на защитени, обосновани причини, имащи приоритет пред моите интереси, права и свободи, или че това обработване се извършва с цел предявяване, упражняване или защита по правни претенции.
- Право на преносимост на данните;
- Право на подаване на оплакване през Комисията за защита на личните данни. Адрес: София 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров № 2, имейл: kzld@cpdp.bg
- Право да мога по всяко време да оттегля съгласието си за събирането, обработването и използването на личните данни с действие занапред.

 

Аз лично съм предоставил личните си данни на "Медикомтех"ООД!  Запознат/а съм, че ако желая да упражня своите права, следва да адресирам искането си до "Медикомтех"ООД.  Данни за връзка с "Медикомтех"ООД, длъжностно лице по обработка на личните данни: Анатолий Иванов.


Сайтът е защитен със SSL сертификат!
Защита на потребителски данни
С помощта на SSL протоколите се гарантира сигурното и поверително трансфериране на данни.
При изпращане на информация като лични данни, браузъра на потребителя се свързва с дигиталния сертификат и установява сигурна връзка.
Криптирана връзка
Със SSL сертификат може да сте сигурни, че данните преминават единствено между потребителя и сървъра в криптирана връзка и недоброжелателна трета страна не може да прочете и открадне тази информация.

Имате въпроси към нас?

БИО ВИТА

Общо

Цена на доставка

Завършване на поръчката