• +359 888 960 746
  • [email_protected]

Защита на личните данни

ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЛИТИКАТА ПО ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, ОБРАБОТВАНИ в БИО ВИТА 2012 ЕООД, във връзка с чл. 13 и чл. 14 на Регламент ЕС 2016/679

За да можем да обслужим Вашата поръчка при нас по възможно най добрия начин, са ни нужни някои от личните Ви данни (две имена, телефон за връзка и адрес за доставка). За тази цел фирма "Дефа 04" ЕООД е регистрирана като Администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни. Вашите данни не се предоставят на трети лица!

Като се съгласявате с Условията за ползване на сайта, Вие се съгласявате да обработим гореспоменатите Ви данни, единствено и само за целите на осъществяване на пратката (Вашата поръчка)! Данните Ви се съхраняват само в административния панел на сайта ни и не се копират по други документи!

С приемане на Условията за ползване на сайта и във връзка с Регламент 2016/679 на ЕС (GDPR), подписвам това Съгласие за обработка на личните ми данни от фирма „Дефа 04“ ЕООД, ЕИК 131252406, във връзка с обработване и изпращане на направена от мен поръчка към онлайн магазин „БиоВита“.

С настоящето давам съгласието си, „Дефа 04“ ЕООД да обработва, в това число събира, използва, съхранява и изтрива, описаните тук мои лични данни - две имена, телефонен номер, имейл адрес, адрес (само ако пратката се изпраща до адреса ми), IP адрес (за период от до 10 дни) - за период в продължение на който личните ми данни ще се използват.

Съгласявам се също, „Дефа 04“ ЕООД да прехвърля личните ми данни за изпращане на пратката ми по куриер (фирма „Еконт Експрес“ ООД, ЕИК 117047646, гр. Русе, бул. „Славянски“№ 16) осигурявайки, че личните ми данни се обработват в съответствие с изискванията на Европейския съюз и местното законодателство.

С настоящото заявявам, че съм запознат/а със следните мои права:

  • Право на информация относно и достъп до личните ми данни, съхранявани от Вас
  • Право да изисквам коригиране, изтриване или ограничено обработване на личните ми данни
  • Право да възразя срещу обработване поради причини, свързани с мои легитимни интереси, обществен интерес, или профилиране, освен ако Администраторът не докаже съществуването на защитени, обосновани причини, имащи приоритет пред моите интереси, права и свободи, или че това обработване се извършва с цел предявяване, упражняване или защита по правни претенции
  • Право на преносимост на данните
  • Право на подаване на оплакване през Комисията за защита на личните данни.

Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“№ 2, имейл: kzld@cpdp.bg

  • Право да мога по всяко време да оттегля съгласието си за събирането, обработването и използването на личните данни с действие занапред.

Аз лично съм предоставил личните си данни на „ДЕФА 04“ ЕООД.

Запознат/а съм, че ако желая да упражня своите права, следва да адресирам искането си до „Дефа 04“ ЕООД, ул. „Ал. Стамболийски“ 89 или на имейл office@biovita.com.

Данни за връзка с „ДЕФА 04“ ЕООД: тел. 0899 940746, имейл адрес office@biovita.com, длъжностно лице по обработка на личните данни: Десислава Ангелова.

 

Сайтът е защитен със SSL сертификат!

Защита на потребителски данни: С помощта на SSL протоколите се гарантира сигурното и поверително трансфериране на данни. При изпращане на информация като лични данни, браузъра на потребителя се свързва с дигиталния сертификат и установява сигурна връзка. Криптирана връзка: Със SSL-сертификата може да сте сигурни, че данните преминават единствено между потребителя и сървъра в криптирана връзка и недоброжелателна трета страна не може да прочете и открадне тази информация.

Имате въпроси към нас?

БИО ВИТА

Общо

Цена на доставка

Завършване на поръчката