• +359 888 960 746
  • [email_protected]

Правила и условия

Преди да направите поръчка, прочетете Условията за ползване и Условията за доставка.
С финализиране на поръчката Вие се съгласявате с тях.
Електронен магазин www.biovita-bg.com е сайт за търговия по Интернет. Собственик е фирма "Медикомтех" ООД. Фирмата е регистрирана като Администратор на лични данни в Комисия за защита на личните данни.
Всички цени на артикулите в сайта са с включен ДДС.
Цената за доставка се начислява допълнително към всяка поръчка, съобразно размера, теглото, наложения платеж и направлението, за което се изпраща пратката.
Всички запазени марки са притежание на техните собственици.
Съдържанието и снимковия материал в този сайт са под защита на Закона за авторско право и НЕ могат да бъдат копирани и разпространявани без писмено съгласие от Управителя на "Медикомтех" ООД.
Настоящата страница съдържа Общи условия за използване на www.biovita-bg.com, съгласно които "Медикомтех" ООД предоставя услуги на потребителите посредством сайта.
Всеки потребител е обвързан от правилата на настоящите общи условия, за цялото време, през което се намира на страницата ни www.biovita-bg.com.
Запазваме правото си да променяме продуктите и цените без предупреждение!

 

Отказ от отговорност

Ако имате нужда от повече информация или имате въпроси относно отказ от отговорност на нашия сайт, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща или през формата за контакти на нашия уеб сайт.

Цялата информация в този уеб сайт е публикувана добросъвестно и само с обща информация. Ние не даваме никакви гаранции за пълнотата, надеждността и точността на тази информация. Всяко действие, което предприемате по отношение на информацията, която намирате на този уеб сайт, е на ваш собствен риск. Не носим отговорност за загуби и/или щети във връзка с използването на уеб сайта.

От нашия уеб сайт можете да посетите други уеб сайтове, като следвате връзки(линкове) към такива външни сайтове. Въпреки че се стремим да предоставяме само качествени връзки към полезни и етични уеб сайтове, нямаме контрол над съдържанието и естеството над тези сайтове. Тези връзки към други уеб сайтове не предполагат препоръка за цялото съдържание, намерено на тези сайтове. Собствениците на сайтове и/или съдържанието може да се променят без предизвестие и може да се появят "лоши" връзки(линкове), преди да имаме възможност да премахне тези връзки.

Моля, имайте предвид, че когато напускате уеб сайта ни, други сайтове може да имат различни общи условия, които са извън нашия контрол. Не забравяйте да проверите техните правилата за поверителност на тези сайтове, както и техните "Общи условия", преди да се занимавате с каквато и да е дейност или да качите информация.

Съгласие

Чрез използването на нашия уеб сайт Вие се съгласявате с отказ от отговорност и се съгласявате с нашите условия.

Актуализация

Този отказ от отговорност е последно актуализиран на:  10 декември 2019 година.

Ако актуализираме, променяме или правим промени в този документ, тези промени ще бъдат публикувани тук.

Имате въпроси към нас?

БИО ВИТА

Общо

Цена на доставка

Завършване на поръчката